قابل توجه پذیرفته شدگان مصاحبه آزمون دکتری رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی

قابل توجه پذیرفته شدگان مصاحبه آزمون دکتری سال تحصیلی 99-98 رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی دانشگاه شیراز، باید تا روز شنبه مورخ 11 خرداد ثبت نام اینترنتی خود را در سایت دانشگاه انجام دهند. مصاحبه داوطلبان روز یکشنبه 12 خرداد ساعت 12 برگزار می گردد. لازم است که صبح روز مصاحبه با مراجعه به دفتر بخش جامدات نسبت به تکمیل فرم انتخاب استاد راهنما اقدام نمایند.

چاپ کتاب عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک توسط انتشارات elsevier
کتاب ADVANCES IN BIOENERGY AND AND MICROFLUIDIC APPLICATIONS به قلم دکتر محمد رضا رحیم پور عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی، دکتر رضا کمالی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک و دو نفر از دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک و مهندسی شیمی، توسط...
صفحه رسمی دانشکده مهندسی مکانیک در اینستاگرام
به اطلاع می رساند که اخبار و اطلاعیه های مربوط به دانشکده مهندسی مکانیک را بر علاوه بر وبسایت دانشکده به آدرس mee.shirazu.ac.ir می توانید از طریق صفحه رسمی دانشکده در اینستاگرام به آدرس mech_school_shiraz دنبال نمایید.