جشن معارفه دانشجویان جدید الورود مهندسی مکانیک

جشن معارفه دانشجویان جدید الورود مهندسی مکانیک ۱۸ آذر از ساعت ۱۶ در تالار کتابخانه خوارزمی به همراه برنامه‌های ویژه به مناسبت هفته دانشجو برگزار خواهد شد.
ورود برای دانشجویان ورودی ۹۸ مهندسی مکانیک رایگان و سایر دانشجویان هم با تهیه بلیط از سایت  میتوانند در جشن حضور پیدا کنند.

لینک خرید بلیت:

چاپ کتاب عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک توسط انتشارات elsevier
کتاب ADVANCES IN BIOENERGY AND AND MICROFLUIDIC APPLICATIONS به قلم دکتر محمد رضا رحیم پور عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی، دکتر رضا کمالی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک و دو نفر از دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک و مهندسی شیمی، توسط...
صفحه رسمی دانشکده مهندسی مکانیک در اینستاگرام
به اطلاع می رساند که اخبار و اطلاعیه های مربوط به دانشکده مهندسی مکانیک را بر علاوه بر وبسایت دانشکده به آدرس mee.shirazu.ac.ir می توانید از طریق صفحه رسمی دانشکده در اینستاگرام به آدرس mech_school_shiraz دنبال نمایید.